ALUMETCO bvba - Alle laswerken in inox, staal en aluminium trappen, leuningen, decoratieve tuinschermenbalustrades en kleine constructies in inox - staal - aluminium.

 

Tuinpoorten

Bij Alumetco bvba heb je een ruime keuze in tuinpoorten. Je kan deze op maat bestellen of zelf laten ontwerpen. Als je intresse hebt in onze tuinpoorten. Kan je een kijkje komen nemen in onze showroom hier staan al onze toonmodellen voor u uitgestald. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.


Tuinafboording cortenstaal, RVS, Verzinkt, Wit, Zwart

Als je tuinafboording in cortenstaal nodig hebt voor je tuin. Ben je bij Alumetco bvba aan het goede adres. Met de roest kleur van het cortenstaal geeft het je tuin een zuiders en gezellig gevoel. Voor de andere mogelijkheden kan je gerust contact opnemen met ons.


Worteldoek

Bij Alumetco bvba kan je vanaf heden ook worteldoek aan de meter kopen. Wij snijden voor u  uw gevraagde meters naar wens. Deze heeft als voordelen dat het water wel door de worteldoek gaat maar het directe zonlicht en wortelgroei gaat er moeilijk doorheen. Een groot plus punt aan worteldoek is dat het onkruid werend is tussen uw struiken, borders, groenten enz. Kom gerust eens langs voor meer informatie.


Siergrind


Bij ons vind je een ruime keuze aan siergrind  Je kan deze zowel in zakken van 20kg of bigbags verkrijgen.De goederen kan je  ter plaatse  komen bezichtigen en meenemen indien gewenst .
ook alle andere benodigdheden voor het aanleggen van siergrind vind je bij Alumetco bvba. Zo maak je van je tuin een hemels paradijs. Tot dan